Politerno > Україна і світ > Росіяни вдарили по Покровську: 5 загиблих, 31 поранений, зокрема рятувальники та поліцейські. ФОТО

Росіяни вдарили по Покровську: 5 загиблих, 31 поранений, зокрема рятувальники та поліцейські. ФОТО

  • 7 Серпня, 2023
  • 333 Переглядів
  • 0

Внаслідок російського ракетного удару по житловому будинку в центрі Покровська загинули 5 людей, ще 31 дістали поранення. Зокрема, серед загиблих є заступник начальника ДСНС області, серед постраждалих є поліцейські, рятувальники та дитина.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко в Telegram.

“5 загиблих та 18 поранених – наслідки двох ударів по житлових будинках у Покровську. Станом на 21:20 внаслідок першого прильоту загинуло 4 та потерпіли 3 цивільних осіб.

Під час повторного обстрілу загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області. Ще 4 рятувальників, 8 поліцейських та 3 цивільних травмовані. Наші герої першими прибули на місце обстрілу допомагати людям

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Розбираємо завали, рятуємо людей від російського терору”, – йдеться у повідомленні.

Голова ДСНС Сергій Крук у Telegram підтвердив загибель співробітника служби порятунку. За його словами, поранені ще 5 рятувальників.

Клименко повідомив, що станом на 21:50 кількість поранених зросла до 31, з них 19 працівників поліції, 5 рятувальників ДСНС та 1 дитина. Триває розбір завалів.

Нагадаємо, за публічне виправданння російської збройної агресії проти України очільника Тульчинської єпархії УПЦ МП у Вінницькій області Іонафана засудили до 5 років позбавлення волі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE