Politerno > Україна і світ > “Слуги народу” Гунько і Торохтій стали позафракційними

“Слуги народу” Гунько і Торохтій стали позафракційними

  • 10 Серпня, 2023
  • 430 Переглядів
  • 0

Народних депутатів Анатолія Гунька та Богдана Торохтія виключили з фракції “Слуга народу”, з цього моменту вони стають позафракційними.

Про це повідомив голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія у Telegram.

Повідомляється, що перший заступник голови ВРУ Олександр Корнієнко офіційно зачитав це повідомлення з трибуни.

Таким чином, у фракції “Слуга народу” залишається 234 народних обранця.

“Далі хай працюють правоохоронні органи, ніхто нікого вигороджувати не буде”, – підкреслив голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

Перед цим правоохоронці повідомили про підозру в отриманні хабара народному депутату від “Слуги народу” Анатолію Гуньку. Силовики задокументували злочинну діяльність нардепа та викрили його “на гарячому” під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі 85 тис. доларів США.

9 серпня Вищий антикорупційний суд арештував на 2 місяці підозрюваного в отриманні хабара нардепа Гунька з альтернативою заставив в 30 мільйонів гривень.  НАБУ оприлюднило відео з перемовинами про хабар за участю народепа.

Також журналісти Bihus.Info зафіксували, як народний депутат Богдан Торохтій використовує придбаний у березні 2023 року Mercedes-Benz EQS, та знайшли докази виїзду на море до Болгарії під час воєнного стану..

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював виключення з фракції нардепа Торохтія.

Нагадаємо, працівники ДБР затримали колишнього депутата Жмеринської міської ради на Вінниччині від забороненої партії “ОПЗЖ”, який замовив вбивство іншого депутата цієї ради.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE