Politerno > Україна і світ > 600 млн на стадіон! Ви ж переговори щодня ведете, просите грошей на війну, – журналіст Зеленському

600 млн на стадіон! Ви ж переговори щодня ведете, просите грошей на війну, – журналіст Зеленському

  • 11 Серпня, 2023
  • 88531 Переглядів
  • 0

Юрій Романенко, співзасновник Українського інституту майбутнього, політичний експерт, медійник, шеф-редактор сайту “Хвиля”

Стадіон, так стадіон

У конкурсі найкращий військовий стадіон беззастережно перемагає Чернігів. У місті, яке розхерачили рашисти і яке перебуває під постійною загрозою вторгнення, вирішили освоїти 620 млн гривень з яких 20 лямів на підготовку проекту прямо зараз. Я можу сказати одне, Міністерство молоді та спорту України, яке виділяє гроші на цей треш, ви ох@їли? Ви просто ебн@ті чи дуже хочеться піти стопами Ткаченка? Який на фіг стадіон? Сергій Іванович Алимов із 72 бригади просить мавік з тепликом, який коштує від 200 до 300 тис гривень (і ти його ще дістань) і репетує, що на передку гостро не вистачає РЕБа. Вкиньте бабло на покупку РЕБа. Я спілкуюся з купою виробників дронів, які можуть організувати виробництво (тисячі) дронів на місяць протягом трьох місяців. І ці дрони полетять на Москву, на Новоросійськ, перехерачать інфраструктуру в Росії. Але ними ніхто сука не цікавиться. Не на часі! На це немає грошей!

Давиде Арахамія, я звертаюся конкретно до вас, ви ж розумієте, що з такою політикою, СН викинуть на хер із влади. Так вас не просто викинуть, вас викинуть на багнетах. І викинуть насамперед через цю херню. Обвал рейтингу Слуги народу і вже особисто Зеленського пов’язаний із цим. Ви не можете зупинити тупий розпил. Закрийте до чортової матері Міністерство молоді та спорту України, воно зараз не потрібне. Зупинити все фінансування на стадіони та іншу херню, поки щодня гинуть і залишаються каліками сотні людей. Сьогодні вночі у Дубно дронами розхерачили нафтобазу. Чому нафтобаза, порти та інші стратегічні об’єкти не оточені кільцями кулеметних точок (стаціонарних та мобільних), які елементарно поставити, щоб збивати об’єкти на швидкості 150 км на годину? Ці завдання вирішували ще за часів Другої світової війни. Але ми клянчимо зброю з усього світу, коли десятки мільярдів гривень, підозрюю, що сотні мільярдів, витрачаємо на стадіони та іншу корупційну нісенітницю. Наслідком є загибель десятків тисяч солдатів та офіцерів. Десятки тисяч калік. Тільки тому, що правляча партія Слуга народу нездатна організувати виробництво зброї та зупинити процес тотального, я наголошую, тотального крадіжки. Сьогодні тотальна крадіжка та організаційна імпотенція Слуги народу – це головний деморалізуючий фактор нації. Коли Марченко каже, що сьогодні найнижча корупція за 20 років, то він знущається з усіх убитих і поранених на цій війні, котрі втратили дах. Тому що це сталося через а) тварин з Росії; б) тварин-канібалів, які розкрадають все і не дають Україні оборонятися так, як вона могла б. І плюють на людські життя.

Пане Зеленський, це стосується вас безпосередньо, тому що відсутність реакції на подібні кейси, взагалі в принципі їхня поява (600 млн на стадіон! Ви ж переговори щодня ведете з американцями та європейцями про те, що дайте грошей на війну) просто вбиває у людей якусь мотивацію жити в Україні? Ось просто в голові не вкладається, як ви там в Офісі бачите це? Сотні солдатів гинуть щодня, щоб у тилу будувалися стадіони? Копали ставки? Садили квіточки? Коли ці солдати щодня просять забезпечити їх ЕЛЕМЕНТАРНИМ НА ФРОНТІ. Елементарно немає РЕБ, немає мін, немає броньованої техніки, не вистачає пікапів, не вистачає дронів. І при цьому ВИСТАЧАЄ ГРОШЕЙ НА БУДЬ-ЯКИЙ БЕЗУМНИЙ ПЛИТКОВО-АСФАЛЬТНО-БАРАБАННИЙ ТРЕШ У ТАКИХ ОБСЯГАХ, ЩО ВОЛОССЯ СТАЄ ДИБОМ. Як це може бути? Це не вкладається у голові! Таке відчуття, що на всіх рівнях влади залишилися лише одні упирі, які готові висмоктати всю кров із народу. А потім останньої миті звалити за кордон.


Нагадаємо, член Центральної виборчої комісії Юрій Буглак виїхав з України за 12 днів до повномасштабного вторгнення і з того часу не повертався, він зберігає свою посаду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE