Politerno > Україна і світ > Резніков каже, що може звільнитися сам, якщо не буде сил сміятись над людьми, які бажають його відставки

Резніков каже, що може звільнитися сам, якщо не буде сил сміятись над людьми, які бажають його відставки

  • 19 Серпня, 2023
  • 597 Переглядів
  • 0

Міністр оборони Олексій Резніков, коментуючи чутки про відставку з посади оборонного відомства, заявив, що ця посада для нього “тимчасова історія”, а звільнитися він і сам може.

Про це Резніков заявив в інтерв’ю “24 каналу”.

“Коли ми з президентом в серпні 2021 року обговорювали його пропозицію (щодо посади – ред.), він знав, що це не було моєю мрією. Ми одразу обговорили, що це – тимчасова історія для мене. Я не є людиною, яка хоче бути чиновником все своє життя. В мене немає політичних амбіцій. Він знає про мої плани та бажання читати лекції та займатись приватною практикою”, – зазначив міністр.

Міністр ще раз наголосив, що подібні рішення приймає президент. Водночас, додав Резніков, звільнитись може й сам, якщо “уже не буде сил та почуття гумору сміятись над людьми, які бажають його відставки”.

10 серпня “Українська правда” з посиланням на співрозмовників у владі повідомляла, що президент Володимир Зеленський шукає заміну Олексію Резнікову на посаді міністра оборони. Розглядаються щонайменше два кандидати.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов анонсував засідання ставки верховного головнокомандувача, присвячене енергетичній безпеці України взимку. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE