Politerno > Україна і світ > В РФ заявили про знищення 2 безпілотників у Підмосков’ї, роботу зупиняли аеропорти “Внуково” і “Домодєдово”

В РФ заявили про знищення 2 безпілотників у Підмосков’ї, роботу зупиняли аеропорти “Внуково” і “Домодєдово”

  • 21 Серпня, 2023
  • 273 Переглядів
  • 0

Московські аеропорти “Внуково” і “Домодєдово” зранку 21 серпня через загрозу українських безпілотників тимчасово не приймали і не відправляли рейси: у столиці РФ не змогли приземлитися пів сотні літаків.

Про це повідомили російські пропагандистські видання РИА Новости і “ТАСС” з посиланням на пресслужбу аеропорту.

Російське Міноборони у Telegram стверджує, що зранку 21 серпня у Підмосков’ї нібито знищили два українських безпілотники.

Повідомляється, що безпілотник нібито впав у районі населеного пункту Покровське Рузького району Московської області, при цьому обійшлося без постраждалих.

Пізніше російське Міноборони заявило, що о 8:16 збило в Московській області другий нібито український безпілотник.

Повідомляється, що нібито “силами ППО український безпілотний літальний апарат було своєчасно виявлено і знищено над територією Істринського району Московської області”.

Пропагандистка Маргарита Симоньян у своєму Telegram заявила, що нібито один із двох збитих безпілотників у Московській області впав поруч із її будинком. Вона додала, що це сталося на сусідній вулиці й опублікувала фото з невеликим стовпом диму. 

Губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив, що безпілотники перехопили на заході та північному заході столичного регіону.

В одному з випадків уламки впали на садовий будинок у міському окрузі Істра, унаслідок чого постраждали 2 людини: чоловіка забрали в лікарню, жінка від госпіталізації відмовилася. 

Також, за словами Воробйова, вибиті вікна в трьох будинках. 

З метою безпеки частину рейсів московських аеропортів "Внуково" і "Домодєдово" було перенаправлено в інші аеропорти.

РИА Новости пишуть, що аеропорт "Домодєдово" з 6:26 ввів тимчасові обмеження на приймання і виліт літаків.

Повідомляється, що це зробили для забезпечення додаткових заходів безпеки.

У Росавіації зазначили, що майже 50 літаків не змогли приземлитися в Москві та були перенаправлені в інші аеропорти, допоки не працювали "Внуково" і "Домодєдово".

Пізніше росЗМІ повідомили, що з 8:30 "Внуково" і "Домодєдово" відновили роботу в штатному режимі.

Нагадаємо, США в рази нарощують виробництво 155-мм артилерійських боєприпасів, щоб забезпечити Збройні сили України  достатньою кількістю озброєння. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE