Politerno > Україна і світ > З’явилось відео із зверненням Пригожина до “любителів обговорити його ліквідацію”

З’явилось відео із зверненням Пригожина до “любителів обговорити його ліквідацію”

  • 31 Серпня, 2023
  • 973 Переглядів
  • 0

Пов’язаний з Вагнером Telegram-канал опублікував відеозвернення Євгена Пригожина до “любителів обговорити його ліквідацію”. ЗМІ припускають, що відео записане за кілька днів до загибелі ватажка вагнерівців в авіатрощі. 

Відео оприлюднив Telegram-канал Агентство з посиланням на опубліковане у Telegram-каналі Grey zone відеозвернення Пригожина.

Відео опублікували в ніч проти 31 серпня. Раніше його не публікували. 

“Для тих, хто обговорює, живий я чи ні, як у мене справи. Зараз вихідні, друга половина серпня 23 року. Перебуваю в Африці, тож любителі обговорення моєї ліквідації, інтимного життя, заробітків чи ще чого-небудь… Усе гаразд”, – каже Пригожин на відео.

Водночас, як зазначає “Агентство”, на ньому Пригожин одягнений у те саме, що й на відео, опублікованому 21 серпня. 

Тоді ватажок вагнерівців повідомляв, що ПВК  “проводить розвід-пошукову діяльність, робить Росію ще більш великою на всіх континентах, а Африку – ще більш вільною”. 

Вважається, що це відео було записано в Малі, і саме з Малі до Санкт-Петербурга повертався Пригожин, коли розбився його бізнес-джет. 

“Агентство” припускає, що “нове” відео, оприлюднене 31 серпня, насправді зняте 19-20 серпня – за кілька днів до авіатрощі у Тверській області.

Можливість вбивства Пригожина активно обговорювалася і до авіакатастрофи. Водночас журналістам так і не вдалось дістати кадри з упізнанням тіла ватажка вагнерівців.

23 серпня в Бологовському районі Тверської області Росії розбився приватний літак, Росавіація заявила, що на борту був ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин.

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес оголосив про свою відставку, яку вже прийняв прем’єр Ріші Сунак.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE