Politerno > Україна і світ > Міністр оборони Британії Воллес пішов з посади

Міністр оборони Британії Воллес пішов з посади

  • 31 Серпня, 2023
  • 343 Переглядів
  • 0
Бен Воллес

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес оголосив про свою відставку, яку вже прийняв прем’єр Ріші Сунак.

Про це пише “Європейська правда” з посиланням на сайт уряду Великої Британії.

“Після довгих роздумів я прийняв рішення попросити дозволу піти у відставку. Після стількох років настав час інвестувати в ті сфери життя, якими я нехтував, і дослідити нові можливості”, – зазначив Воллес

Прем’єр Сунак заявив, що з повним розумінням ставиться до рішення Воллеса піти після восьми років міністерської роботи: “Ви залишаєте посаду з моєю подякою і повагою”.

Як інформує Sky News, Грант Шеппс, який наразі обіймає посаду міністра енергетичної безпеки, вважається головним претендентом на заміну Воллеса.

Серед інших імен, яких називають претендентами на посаду – молодший міністр фінансів Джон Глен, а також молодший міністр безпеки Том Тугендхат, а також Ліам Фокс, який обіймав низку посад в уряді.

Зазначають, що призначення наступником Воллеса когось із його колег по уряду призведе до ширших змін у складі Кабінеті міністрів Великої Британії.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі співробітник поліції застрелив затриманого водія елітної іномарки. Як виявилося, водій був п’яний. Подробиці тут.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE