Politerno > Україна і світ > Пристайко розкритикував сарказм Зеленського щодо подяки Воллесу щоранку

Пристайко розкритикував сарказм Зеленського щодо подяки Воллесу щоранку

  • 13 Липня, 2023
  • 624 Переглядів
  • 0

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко назвав “нездоровим сарказмом” слова президента Володимира Зеленського про те, що він може дякувати за військову допомогу міністру оборони Британії Бену Воллесу хоч щоранку.

Про це Пристайко сказав у коментарі Sky News.

“Я думаю, він відповів трохи з сарказмом.. коли президент Зеленський сказав, що кожного ранку він прокидатиметься і дзвонитиме Бену Воллесу, щоб подякувати йому… Я не думаю, що цей сарказм − це здоровий сарказм”, – зауважив Пристайко.

 Водночас Пристайко додав, що Україні не варто показувати Росії, що між нею і партнерами можуть бути якісь непорозуміння − ворог повинен знати, що Україна і партнери працюють разом.

Він також зазначив, що якщо щось трапиться, то “Бен може зателефонувати мені і розповісти все, що він хоче”.

Пристайко також підкреслив, що Україна не чекає, що хтось буде воювати за неї, а просить лише спорядження.

Раніше міністр оборони Великої Британії Бен Воллес закликав Україну висловлювати більше вдячності партнерам за надану військову підтримку замість постійно ставити вимоги щодо розблокування нових видів озброєнь.

Коли президента Зеленського попросили прокоментувати цю заяву, він запевнив, що Україна дуже вдячна Британії та її народу за підтримку. Але також додав, що "можемо зранку прокидатися і дякувати міністру особисто".

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов хоче, щоб члени НАТО надали інформацію щодо українських корупціонерів, які приховують статки у банках цих країн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE