Politerno > Україна і світ > Вночі росіяни “Шахедами” атакували Одещину – з’явились фото наслідків ударів

Вночі росіяни “Шахедами” атакували Одещину – з’явились фото наслідків ударів

  • 7 Вересня, 2023
  • 316 Переглядів
  • 0

Внаслідок атаки ворожих “Шахедів” в Одеській області пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор та адміністративна будівля; водій вантажного автомобіля отримав легку травму ноги.

Про це повідомив голова військової адміністрації Одеської області Олег Кіпер.

“Упродовж трьох годин російські терористи атакували ударними безпілотниками південь Одещини. Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п’ять днів.

Внаслідок сьогоднішнього (7 вересня – ред.) нальоту “шахедів” у декількох населених пунктах пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративна будівля”, – зазначив Кіпер.

Він додав, що постраждала одна цивільна людина: “Водій вантажного автомобіля отримав легку травму ноги”.

Наразі на місці триває ліквідація наслідків. Працюють відповідні служби.

Прокуратура показала наслідки нічної атаки росіян на південь Одещини, а також повідомила, що зросла кількість поранених внаслідок обстрілу.

За інформацією прокуратури, внаслідок атак на об’єкти припортової та цивільної інфраструктури на півдні Одещини дістали поранення двоє водіїв вантажівок. 

Руйнувань зазнали елеватор та адміністративні приміщення. Також вибуховою хвилею пошкоджено низку приватних домоволодінь.

Нагадаємо, під час візиту до Києва Держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про нову підтримку для України в розмірі 1 мільярда доларів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE