Politerno > Україна і світ > Маляр повідомила про звільнення Андріївки, у ЗСУ заперечують – йдуть важкі бої

Маляр повідомила про звільнення Андріївки, у ЗСУ заперечують – йдуть важкі бої

  • 14 Вересня, 2023
  • 335 Переглядів
  • 0

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що сили оборони на Бахмутському напрямку звільнили населений пункт Андріївка, командування 3-ої окремої штурмової бригади офіційно спростувало цю інформацію, назвавши її хибною та передчасною.

Зокрема, заступниця міністра оборона Ганна Маляр написала у Telegram: “Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка наша. Закріплюємось на зайнятих позиціях”.

За її словами, збройні сили на Бахмутському напрямку продовжують рух вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції.

“А на південному ми успішно просуваємось”, – додала вона.

3-тя окрема штурмова бригада у Telegram заявила, що повідомлення заступниці міністра оборони є хибним та передчасним. 

“Офіційно! Заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. 
Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань”, – заявили військові.

Пізніше Маляр відкоригувала текст свого повідомлення, прибравши інформацію про звільнення Андріївки.

Нагадаємо, з’явився супутниковий знімок російського комплексу ППО С-400 “Тріумф” в окупованому Криму, який міг бути знищений унаслідок ранкової атаки.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE