Politerno > Україна і світ > У Казахстані скасували виступ команди КВК “Камизякі” через концерти на окупованому Донбасі

У Казахстані скасували виступ команди КВК “Камизякі” через концерти на окупованому Донбасі

  • 14 Вересня, 2023
  • 354 Переглядів
  • 0

У Казахстані скасували виступи російської команди КВК “Камизякі” через те, що її учасники Азамат Мусагалієв та Денис Дорохов приїжджали з концертами на окуповану частину Донбасу, у так звану “ДНР”.

Про це повідомили Meduza та “Радио “Свобода”.

Про скасування виступів, запланованих на початок жовтня в Астані та Алмати, повідомила одна з організаторів Ольга Лі.

“Зважаючи на резонансний негативний зворотний зв’язок громадськості на гучні публічні дії артистів колективу “Камизяки”, команда організаторів ухвалила рішення скасувати повністю тур по Казахстану сольних концертів команди “Камизяки”, – заявила вона.

У казахстанському сегменті соціальних мереж користувачі з початку тижня закликали скасувати концерти цієї команди КВК.

Відомо, що Азамат Мусагалієв та Денис Дорохов минулого тижня виступили на концерті біля меморіалу Савур-Могила на Донеччині, який начебто був присвячений звільненню Донбасу у Другій світовій війні.

Після повідомлення про виступ Мусагалієва на Донбасі ім’я артиста з’явилося в українській базі “Миротворця”. Дорохов значиться у списках “Миротворця” з 2019 року після відвідування анексованого Криму.

У липні цього року у Казахстані скасували концерт російського виконавця і композитора Григорія Лепса на тлі обурення користувачів у зв’язку з його підтримкою російського вторгнення в Україну. Лепс перебуває в списку санкцій Євросоюзу за активну підтримку політики Кремля, зокрема розв’язаної Москвою військової агресії.

Нагадаємо, в ніч на 14 вересня військова контррозвідка СБУ та ВМС провели унікальну спецоперацію біля Євпаторії – “відмінусували” російський комплекс ППО “Тріумф” вартістю 1,2 млрд доларів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE