Politerno > Україна і світ > У центрі Києва нардепи Дмитрук та Куницький побили чоловіка. ВІДЕО

У центрі Києва нардепи Дмитрук та Куницький побили чоловіка. ВІДЕО

  • 5 Жовтня, 2023
  • 674 Переглядів
  • 0

У центрі Києва сталася бійка за участю позафракційного депутата Артема Дмитрука та депутата від фракції “Слуга народу” Олександра Куницького, поліція проводить перевірку.

Вдень в мережі оприлюднили низку відеозаписів, на яких чоловік із слідами побиття стверджує, що на нього напали нардепи Дмитрук та Куницький.

Він каже, що побиття сталося близько 10-ї ранку. Дмитрук і Куницький, за його словами, звинувачували його в аферах та вимагали гроші. Куницький завалив його на землю, а Дмитрук – бив руками, як розповідає постраждалий. Хлопцю викликали "швидку" та надали першу допомогу.

Пізніше в мережі також оприлюднили відео самої бійки. На ньому нібито Дмитрук та Куницький підходять до хлопця, штовхають його, поводять себе агресивно та застосовують силу. Вони спершу притискають його до стіни, а потім втрьох падають на асфальт.

Коли в конфлікт втручаються, Дмитрук все одно продовжує бити чоловіка. 

У поліції повідомили УП, що бійка за участю Дмитрука та Куницького сталася біля однієї з офісних будівель на вул. Казимира Малевича. Правоохоронці проводять перевірку.

Дмитрук у коментарі  Новини.Live заявив, що хлопець на відео – підставна особа, і він нібито намагався спровокувати народних депутатів. За словами нардепа, його метою був мобільний телефон з інформацією. Крім того, Дмитрук заявляє, що хлопець з ножем біг на нього.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в наш бік, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео.

 

Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон із рук у Олександра, вкрав фактично, і почав із ним тікати.

… Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж.

.. Ми написали (заяву в поліцію - ред.) з приводу нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю, що мета була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли", - зазначив Дмитрук.

Водночас, судячи з відео, бійку спровокували нардепи.

Нагадаємо, російські загарбники обстріляли цивільний об’єкт у селі Гроза, Куп’янського району, попередньо відомо про 49 загиблих.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE