Politerno > Україна і світ > Ворог обстріляв ракетами “Онікс” Одещину та касетними снарядами село під Запоріжжям, є постраждалі і загибла

Ворог обстріляв ракетами “Онікс” Одещину та касетними снарядами село під Запоріжжям, є постраждалі і загибла

  • 7 Жовтня, 2023
  • 280 Переглядів
  • 0

Вночі 7 жовтня росіяни атакували ракетами “Онікс” Одещину, є влучання в будівлю пансіонату і зерносховище, пошкоджено будинки. Під час ранкового обстрілу окупантами Запорізького району загинула жінка, ще 2 людей травмувалися.

“Ворог атакував Одещину надзвуковими протикорабельними ракетами  типу “Онікс”, випущеними з берегового ракетного комплексу “Бастіон” в тимчасово окупованому Криму.

Влучання відбулось в будівлю пансіонату в рекреаційний зоні і в зерносховище припортової інфраструктури”, – повідомили Сили оборони півдня.

 

Також повідомляється, що уламками ракет і вибуховою хвилею спричинено пожежу в гаражному кооперативі, пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

 Голова ОВА Олег Кіпер повідомив, що в результаті ракетного удару постраждало 4 людей.

“Постраждало чотири людини. Вони отримали поранення від уламків скла. Їм надана вся необхідна медична допомога”, – зазначив чиновник.

7 жовтня близько 07:45 російська армія здійснила обстріл села Біленьке Запорізького району.

Під час атаки загинула жінка, ще двоє людей травмовані.

Унаслідок обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків.

Влада уточнює, що військовослужбовці РФ обстріляли мирне село з РСЗВ касетними снарядами.

Нагадаємо, ООН направила групу експертів у село Гроза Харківської області, де 5 жовтня внаслідок ракетного удару росіян загинули 55 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE