Politerno > Україна і світ > Путін дорікає Ізраїлю, мовляв, той захопив частину палестинської землі

Путін дорікає Ізраїлю, мовляв, той захопив частину палестинської землі

  • 11 Жовтня, 2023
  • 379 Переглядів
  • 0

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що “поселенська політика Ізраїлю” стала однією з причин війни в регіоні, а “палестинська проблема” сприймається як велика несправедливість кожним, хто сповідує іслам.

Про це повідомляють російські пропагандисти “ТАСС”“РИА “Новости”, які цитують Путіна під час енергетичного форуму.

“Палестинська проблема в серці кожної людини в цьому регіоні. Та я думаю, що в серці кожного, хто сповідує іслам, так життя склалося, це очевидні речі. І сприймається це все, що відбувається – не тільки зараз, а впродовж десятиліть – сприймається, як прояв несправедливості, зведеної в якийсь неймовірний ступінь”, – заявив диктатор.

За його словами, “поселенська політика” Ізраїлю є однією з причин війни. “Частина земель, які палестинці вважають і вважали завжди частиною споконвічно палестинських, зайнята Ізраїлем у різний час і в різний спосіб. Здебільшого, звісно, за допомогою військової сили”, – вважає Путін.

Путін заявив, що під час створення Ізраїлю йшлося і про створення відразу суверенної Палестини, але цього так і не було зроблено. Натомість, каже він, США начебто намагалися підмінити вирішення політичних проблем “матеріальними подачками” Палестині.

Путін також заявив, що Росія виступає за створення палестинської держави. “Ми завжди виступали за виконання рішень Ради Безпеки ООН, маючи на увазі насамперед створення незалежної суверенної палестинської держави”, – сказав Путін.

Нагадаємо, за даними Центру Разумкова, Збройні сили України очолюють рейтинг довіри до інституцій серед населення, на 7 місці – президент. Водночас Володимир Зеленський очолює рейтинг політиків, громадських діячів та ін.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE