Politerno > Україна і світ > Зеленський не готовий до конструктивної співпраці із США

Зеленський не готовий до конструктивної співпраці із США

  • 17 Жовтня, 2023
  • 391 Переглядів
  • 0

Банкова досі налаштована опиратися реформам і фінансовому контролю з боку Вашингтону, що загрожує конструктивній співпраці двох країн.

Так вважає оглядачка ZN.UA Юлія Самаєва.

За інформацією ZN.UA, президент Зеленський опирається будь-якому втручанню зовні, захищаючи власну, а не нашу, суб’єктність. Причина цього опору проста: рік тому він мав усе, що любить найбільше, — аплодисменти і гроші. Аплодисменти вщухають, а гроші хоче контролювати Вашингтон.

«Він досі не усвідомлює невідворотності того, що має статися, проходячи класичні стадії прийняття горя – заперечення, злість, торг. Першою реакцією була нарада в ОП, основною темою обговорення на якій стали способи та можливості імітувати виконання вимог Держдепу якомога довше», – зазначає Самаєва в статті «Підтримка США для України: три зовсім різні погляди».

Оглядачка вказує, що очевидними стали проблеми у наших комунікаціях із партнерами. З одного боку, Зеленський ніяк не може позбутися свого оточення, яке максимально токсичне для американців, що суттєво обтяжує з ними діалог. З іншого — чорні мітки регулярно отримують усі, хто зміг налагодити більш-менш конструктивні особисті стосунки зі Штатами – Валерій Залужний, Володимир Кудрицький, Олександр Кубраков.

«Зеленський впевнений, у його султанаті тільки він і візир Єрмак можуть говорити із США. У результаті ніхто ні з ким уже давно довірливо не говорить, за винятком військових», – підкреслює авторка.

Нагадаємо, у ніч на 17 жовтня ССО ЗСУ завдали ударів по гелікоптерах та обладнанню російських окупаційних військ на аеродромах поблизу окупованих Бердянська та Луганська.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE