Politerno > Україна і світ > Окупанти в районі одного села втратила понад пів сотні одиниць техніки – DeepState

Окупанти в районі одного села втратила понад пів сотні одиниць техніки – DeepState

  • 18 Жовтня, 2023
  • 259 Переглядів
  • 0

Російські загарбники втратили щонайменше 63 одиниці військової техніки в районі села Красногорівка на Авдіївському напрямку.

Про це повідомляє Telegram-канал Deepstate із посиланням на супутникові знімки.

“Проаналізувавши зміни на супутникових знімках, було зафіксовано втрату більше шести десятків одиниць техніки. Практично вся техніка була знищена в районі Красногорівки (А) та на під’їзді до населеного пункту”, – зазначає Deepstate.

Автори наголошують, що важко оцінити втрати ворога у живій силі, однак лише на даній ділянці, за їхніми даними, кількість загиблих окупантів “вимірюється сотнями”.

“Але є і неприємні новини. Дана атака – це черговий доказ недієздатності тактики броньованих кулаків, коли одна зі сторін концентрує техніку і за рахунок переваги у ній намагається досягнути успіху на полі бою. 

Наші розбиті колони біля Малої Токмачки, Вербового, Роботиного, Старомайорського, Новодонецького та Рівнополя, а також розбиті колони противника біля Вугледара, Новоєгорівки, Макіївки, Андріївки, Мар’їнки, а тепер ще й і Красногорівки (А) та Водяного-Первомайського, є зайвим доказом даної тези”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Святошинському районному суді Києва 18 жовтня оголосили рішення у справі про розстріли протестувальників у лютому 2014 року на вулиці Інститутській, що над Майданом Незалежності у Києві. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE