Politerno > Україна і світ > У розвідці кажуть, що РФ підготувала інформатаку проти Умєрова

У розвідці кажуть, що РФ підготувала інформатаку проти Умєрова

  • 27 Жовтня, 2023
  • 452 Переглядів
  • 0

У Головному управлінні розвідки заявили, що спецслужби РФ підготували інформаційну атаку проти міністра оборони України Рустема Умєрова.

Про це повідомила пресслужба ГУР МО.

У розвідці повідомляють, що російські спецслужби розіслали своїм пропагандистам нову методичку наративів для підриву довіри до України серед партнерів на Заході.

Зокрема росіяни планують “вкинути” фейки про те, що “Корумпована Україна продає зброю терористам “ХАМАС”, а також використовує “Зерновий коридор” для незаконної торгівлі зброєю.

Також начебто “Рустем Умєров використовує власні зв’язки в арабському світі для незаконної торгівлі зброєю”, а “Відкриття Ліваном ринку для української сільськогосподарської продукції використовується для незаконної торгівлі зброєю”.

“Мета нової інформаційної кампанії ворога залишається незмінною – повністю зупинити постачання озброєнь для Сил безпеки та оборони України з боку держав-партнерів”, – йдеться у повідомленні.

“ГУР МО України застерігає журналістів, представників українських та закордонних медіа, громадян України від поширення вигаданої російськими спецслужбами шкідливої брехні”, – додали у розвідці.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE