Politerno > Тернопільщина > У суді над Гуцул спливли нові факти, що можуть свідчити про підробку документів керівництвом ЗУНУ

У суді над Гуцул спливли нові факти, що можуть свідчити про підробку документів керівництвом ЗУНУ

  • 2 Листопада, 2023
  • 3679 Переглядів
  • 0

На черговому засіданні у справі щодо обвинуваченої у хабарництві доцентки ЗУНУ Інни Гуцул розпочали дослідження письмових доказів.

Про це повідомило Місто.

Під час судового засідання 31 жовтня прокурор надав суду три томи документів, але дослідження відеоматеріалів попросив провести окремо, адже для цього потрібно залучати фахівця. Відео обшуку і затримання мають переглянути 30 листопада.

Під час оголошення письмових доказів прокурор перелічив накази про створення приймальної комісії та інші документи, у яких наведені різні дані. У деяких Інна Гуцул числиться як член приймальної комісії, в інших – ні. Це протиріччя відзначив захисник обвинуваченої.

“Наказ від 30 грудня 2022 року <…> серед якого відсутнє прізвище Гуцул, вона не входить в склад приймальної комісії.

<…> Оперативним шляхом встановлено членів комісії, а саме: голова комісії Десятнюк Оксана Миронівна, секретар Шевчук Антон Михайлович, члени комісії Коцур, Федорович, Гуцул Інна Анатоліївна, Біловус, Недошитко, Дмитрів і Сохацький. Цей рапорт датований від 6 липня 2023 року. І долучено до нього копії про утворення приймальної комісії, серед яких зазначалась Гуцул Інна Анатоліївна”, – повідомив у суді прокурор Орест Дуць.

Відтак сторони будуть з’ясовувати, який із документів є більш достовірним. Для цього планують допитати свідків. Щоправда, ні обвинувач, ні захисник наразі не вбачають необхідним викликати у залу суду ексректора ЗУНУ Андрія Крисоватого, який і підписував накази про створення приймальної комісії.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE