Politerno > Україна і світ > Україна матиме підтримку: Кемерон у Києві заявив, що Кремль не “перечекає” війну 

Україна матиме підтримку: Кемерон у Києві заявив, що Кремль не “перечекає” війну 

  • 16 Листопада, 2023
  • 343 Переглядів
  • 0

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон під час свого візиту до Києва запевнив, що підтримка України у розв’язаній Росією війни зберігатиметься.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на пресслужбу британського МЗС.

“Росія вважає, що вона може перечекати цю війну, і що Захід врешті-решт зосередить свою увагу на чомусь іншому. Це є дуже далеким від істини. 

У моїх перших переговорах з президентом Зеленським у моїй новій ролі я чітко дав зрозуміти, що Велика Британія та наші партнери підтримуватимуть Україну та її народ стільки часу, скільки буде потрібно для досягнення перемоги”, – зазначив Камерон.

Кемерон підкреслив, що Україні за останні три місяці вдалось відтіснити Росію в Чорному морі та відкрити життєво важливі морські торговельні шляхи для української економіки та світових поставок продовольства.

Під час візиту в Київ 16 листопада Кемерон також обговорив прагнення вступу України до НАТО з віцепрем’єркою Ольгою Стефанішиною, а з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем говорили про плани з відновлення та реконструкції України.

Глава британського МЗС також відвідав інноваційно-технологічний хаб Unit City, де зустрівся з молодими підприємцями.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила позапланову перевірку 5 каналу через трансляцію програми “Рандеву з Яніною Соколовою”, де гостем була колишня народна депутатка Ірина Фаріон.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE