Politerno > Україна і світ > Шурма не захотів відповідати, коли його брат виїхав з України

Шурма не захотів відповідати, коли його брат виїхав з України

  • 20 Листопада, 2023
  • 361 Переглядів
  • 0

Заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма не став відповідати на запитання, коли і за яких обставин його брат Олег залишив Україну.     

Інтерв’ю у Шурми брали журналісти “Економічної правди“.

Пряма мова:

ЕП: Як правило, ми не дозволяємо собі лізти в особисте життя, але це швидше питання яке представляє суспільний інтерес, ніж особисте. Де зараз знаходиться ваш брат?

РШ: Саме зараз де він знаходиться, я не знаю, бо він доволі багато подорожує.

ЕП: Україні?

РШ: Наразі – не в Україні.

ЕП: Чи правда, що він виїхав до війни і досі не в’їхав?

РШ: Я думаю, що ми зараз з вами зупинимо інтерв’ю, тому що я думав, що у нас з вами спілкування на економічні теми, а ми вже 35 хвилин спілкуємося на предмет особистого життя.

ЕП: (В цей момент розмова припинялась, проте згодом Шурма вирішив таки продовжити інтерв’ю).

У серпні Bihus.Info повідомили, що сонячні станції під російською окупацією, співвласником яких є близьке оточення заступника керівника ОП Ростислава Шурми, отримували оплату за “зеленим тарифом” до літа 2023

У жовтня 2023 року Служба безпеки України заявила, що не бачить ознак кримінального правопорушення за статтею про колабораційну діяльність у діях посадовців компаній, пов’язаних з заступником голови ОП Ростиславом Шурмою, які отримували гроші за “зелену” енергетику, будучи в окупації.

Нагадаємо, журналісти знайшли ще дві яхти, які пов’язують із російським диктатором Володимиром Путіним. Це 71-метрова суперяхта Victoria, яку наразі ремонтують у доку в турецькому порту Тузла під Стамбулом, та 38-метровий човен Orion, який її супроводжує. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE