Politerno > Україна і світ > У Запоріжжі виявили 200 тонн гуманітарної допомоги, яку завезли ще рік тому, – ОВА. ФОТО

У Запоріжжі виявили 200 тонн гуманітарної допомоги, яку завезли ще рік тому, – ОВА. ФОТО

  • 21 Листопада, 2023
  • 697 Переглядів
  • 0

У Запорізькій області на складі однієї з установ знайшли близько 200 тонн гуманітарної допомоги, яку там зберігали з квітня 2022 року.

Про це повідомив глава Запорізької ОВА Юрій Малашко.

21 листопада, під час наради очільника ЗОВА Юрія Малашка з керівниками структурних підрозділів, головами РВА та керівниками територіальних громад обговорили видачу матеріальних цінностей, які вже понад рік зберігалися на базі одного із запорізьких підприємств.

Так, в серпні поточного року в складських приміщеннях однієї з установ знайшли близько 200 тонн гуманітарного вантажу – продовольчих та непродовольчих товарів, які завезли туди ще в квітні 2022 р. та зберігали без відповідних договорів.

Малашко зазначив, що гуманітарну допомогу, яка не зіпсувалася, вже передали тим, хто її потребував найбільше: військовим та жителям прифронтових громад.

“Наразі всі матеріали щодо факту розкрадання гуманітарки передано до правоохоронних органів. Особи, відповідальні за скоєний злочин, неодмінно будуть притягнуті до кримінальної відповідальності! Таке цинічне й безсовісне ставлення до людей в умовах війни – просто неприпустиме!” – наголосив Малашко.

Нагадаємо, Європейський парламент погодився відкрити офіс в Україні для посилення підтримки українського парламенту на прохання високопосадовців українського уряду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE