Politerno > Україна і світ > Окупанти випустили по Херсонщині 425 снарядів, загинуло четверо людей 

Окупанти випустили по Херсонщині 425 снарядів, загинуло четверо людей 

  • 24 Грудня, 2023
  • 312 Переглядів
  • 0

За добу противник здійснив 88 обстрілів Херсонської області: випустив 425 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, ЗУ-23-2, БПЛА та авіації, з них – 2 ракетних. По місту Херсон ворог випустив 71 снаряд.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Через російську агресію 4 людини загинуло, ще 9 – дістали поранення, із них – 1 дитина.

Уночі російська армія обстріляла центральну частину Херсона. Через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку на місці загинув 87-річний чоловік та його 81-річна дружина. 

Також у Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Його особа встановлюється.

Вибухову травму, контузію та поранення ноги отримав 54-річний херсонець. Після надання допомоги він відмовився від госпіталізації. 

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичні установи, навчальний заклад та об’єкти критичної інфраструктури у Херсоні.

Нагадаємо, після звернення журналістів до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Тернопільська військова адміністрація таки надала дані про доходи начальника Володимира Труша, його заступників та радників.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE