Politerno > Україна і світ > Росію вночі атакували 32 українських БпЛА, найбільше дісталося Бєлгороду, є загиблі 

Росію вночі атакували 32 українських БпЛА, найбільше дісталося Бєлгороду, є загиблі 

  • 30 Грудня, 2023
  • 720 Переглядів
  • 0

Російське міноборони заявило про атаку 32 українських дронів на 4 області РФ.

Про це пише УП з посиланням на російське військове відомство.

“Протягом минулої ночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об’єктах на території Російської Федерації”, – зазначили в МО РФ.

У російському відомстві заявляють, що їхня ППО знищила і перехопила в повітрі “32 українських безпілотних літальних апарати над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей”.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що ЗСУ обстріляли центр Бєлгорода, внаслідок чого нібито “загинули двоє дітей”. Інших подробиць рашистський чиновник не повідомив, пообіцявши поділитися ними пізніше.

Baza стверджує, що в Бєлгороді загинуло четверо людей, поранено семеро. Поліція перекрила центр міста.

SotaVision з посиланням на мешканців Бєлгорода пише, що близько 15 години за місцевим часом у місті пролунало не менше шести вибухів. На одній із вулиць зникла електрика, очевидці бачили палаючий автомобіль.

Нагадаємо, українські правоохоронці підозрюють власника алкогольного холдингу “Global Spirits” Євгена Черняка у пособництві Росії й фінансуванні її збройної агресії проти України шляхом сплати податків у РФ, тоді як у Росії Черняка теж заочно арештували.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE