Politerno > Україна і світ > У парламенті підготують альтернативний законопроєкт про мобілізацію – нардепка

У парламенті підготують альтернативний законопроєкт про мобілізацію – нардепка

  • 2 Січня, 2024
  • 713 Переглядів
  • 0

Урядовий законопроєкт про мобілізацію не будуть виносити на розгляд Верховної Ради в тому вигляді, в якому його зареєстровано.

Про це в ефірі марафону новин заявила заступниця голови комітету з питань інформаційної політики нардеп від “Слуги народу” Євгенія Кравчук, яку цитує “Інтерфакс-Україна“.

За словами Кравчук буде підготовлено компромісний варіант.

“Ми вже розуміємо, що в такому вигляді законопроєкт не буде голосуватися, ухвалюватися. І я думаю, що це буде все-таки комітетська версія, профільного комітету з питань безпеки й оборони.

І цього тижня робочі групи вже будуть напрацьовувати такий більш компромісний варіант, який дав би змогу його проголосувати в сесійній залі”, – зазначила Кравчук.

Раніше про те, що законопроєкт про мобілізацію, який внесли до парламенту на Різдво, буде розглядатися лише після обговорення та внесення змін, повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Нагадаємо, головнокомандувач Валерій Залужний подякував західним партнерам за надані системи ППО, які нині збили рекордну кількість “Кинджалів”, але наголосив, що Україна потребує більше ефективної проти балістики зброї, адже немає жодних підстав вважати, що РФ зупиниться.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE