Politerno > Україна і світ > Від нас на фронті толку не буде, і це дорого, – Корнієнко про мобілізацію нардепів

Від нас на фронті толку не буде, і це дорого, – Корнієнко про мобілізацію нардепів

  • 2 Січня, 2024
  • 1143 Переглядів
  • 0

Перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що з депутатів на фронті “не буде толку” і вони потрібні для того, щоб ухвалювати закони.

Про це нардеп сказав в інтерв’ю Укрінформу.

За його словами, в мобілізації нардепів буде нібито зацікавлена Росія, оскільки в такому випадку парламент “не зможе працювати”. 

“Так Кім (Віталій Кім, глава Миколаївської ОВА. — Ред.) же сказав вчора – який з нас толк? <…> Є відповідь така нудна законодавчо-конституційна – більше нікому буде тоді голосувати й приймати закони, бюджет, зокрема. І це точно заважатиме перемозі, функціонуванню держави”, – пояснив Корнієнко.

Крім того, наводячи ще один аргумент проти мобілізації депутатів, він сказав, що відправляти законодавців на фронт “дорого”.

“Зараз депутат отримує на руки близько 80 000 грн, а буде отримувати понад 100 000 грн, якщо буде воювати”, – висловився віцеспікер Ради.

Нагадаємо, за словами заступниці голови комітету з питань інформаційної політики нардеп від “Слуги народу” Євгенії Кравчук, урядовий законопроєкт про мобілізацію не будуть виносити на розгляд Верховної Ради в тому вигляді, в якому його зареєстровано.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE