Politerno > Україна і світ > Корнієнко каже, що відрядження Порошенка скасували після отримання листа, але розповісти про його зміст не може

Корнієнко каже, що відрядження Порошенка скасували після отримання листа, але розповісти про його зміст не може

  • 1 Грудня, 2023
  • 850 Переглядів
  • 0

Перший віцеспікер Олександр Корнієнко заявив, що скасував міжнародне відрядження нардепа і 5-го президента України Петра Порошенка після отримання листа з грифом “Для службового користування”, зміст якого він не може розголошувати.

Про це Корнієнко сказав в коментарі національному телемарафону новин.

“Він (Порошенко –ред.) вказував як основну підставу – участь у непарламентському заході, партійному форумі Міжнародного демократичного союзу, спільноти, в яку, напевно, входить “Європейська солідарність”. Він писав, що паралельно з цим будуть якісь ще зустрічі високого рівня.

За нашими внутрішніми принципами участь у партійних заходах допускається, але коли надійшов лист ДСК, який я не можу коментувати, ми вимушені були скасувати це відрядження”, – заявив Корнієнко.

Як повідомлялося, експрезидент Петро Порошенко заявив, що прикордонники не випустили його у відрядження за кордон, до Польщі та США та назвав це “антиукраїнською диверсією”. Прикордонники кажуть, що відмовили у виїзді п’ятому президенту України народному депутату Петру Порошенку через те, що його відрядження скасоване Верховною Радою.

Нагадаємо, двопартійною та двопалатною групою американських парламентаріїв представлений законопроєкт, який дає змогу Міністерству юстиції США конфіскувати цінні активи підсанкційних російських олігархів, які належать їм, та швидко передавати їх Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE