Politerno > Україна і світ > В СБУ кажуть, що підірвали ще один потяг на залізниці в РФ – ЗМІ

В СБУ кажуть, що підірвали ще один потяг на залізниці в РФ – ЗМІ

  • 1 Грудня, 2023
  • 296 Переглядів
  • 0

За даними ЗМІ, в результаті спецоперації СБУ на Байкало-Амурській залізничній магістралі в РФ вибухнув ще один потяг із паливом.

Про це повідомив співрозмовник “Української правди” в силових структурах.

За словами джерела, цей підрив став другим етапом спецоперації СБУ із виведення з ладу цієї важливої залізничної магістралі. Її росіяни використовують у тому числі й для військової логістики.

Перший вантажний потяг вибухнув безпосередньо в Північномуйському тунелі.

Для продовження руху росіяни почали використовувати обʼїздний шлях, що проходить через “Чортів міст”. Саме на це і розраховувала СБУ: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої, зазначає співрозмовник УП.

Як пишуть російські телеграм-канали, від вибуху загорілось 6 цистерн. Щоб гасити пожежу приїхав навіть пожежний потяг.

“Російським спецслужбам варто звикати, що наші люди — всюди. Навіть в далекій Бурятії”.

В ніч на 30 листопада стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Північномуйському тунелі ім. Бессолова, який знаходиться в Бурятії на території РФ. За словами співрозмовника УП, за цим підривом стоїть Служба безпеки України.  

Нагадаємо, перший віцеспікер Олександр Корнієнко заявив, що скасував міжнародне відрядження нардепа і 5-го президента України Петра Порошенка після отримання листа з грифом “Для службового користування”, зміст якого він не може розголошувати.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE