Politerno > Україна і світ > Нова якість “бавовни”: в ГУР прокоментували атаку на нафтобазу в Санкт-Петербурзі

Нова якість “бавовни”: в ГУР прокоментували атаку на нафтобазу в Санкт-Петербурзі

  • 18 Січня, 2024
  • 346 Переглядів
  • 0

18 січня російське оборонне відомство повідомило про атаку українських безпілотників, зокрема у Ленінградській області, БпЛА начебто було збито. Водночас Astra повідомила, що безпілотник упав і вибухнув на території АТ “Петербурзький нафтовий термінал” у Санкт-Петербурзі.

В Головному управлінні розвідки України вважають, що атака безпілотників у ніч на 18 січня по нафтобазі у Санкт-Петербурзі свідчить про “нову якість” засобів ураження.

“Ми традиційно не підтверджуємо і не спростовуємо, а просто констатуємо. “Бавовна” була в Ленінградській області і раніше, але цього разу це нова якість “бавовни” і що стосується географії і що стосується засобів ураження. І так, для ворога є підстави переживати за свої військові об’єкти, які дислокуються на території Петербургу і Ленінградської області.

Та сама нафтобаза, яка активно використовується для обходу санкцій і відповідно використовується для постачання і фінансування військ загарбників і окупаційного корпусу в Україні – це предметні і законні цілі для подібного роду інцидентів”, – повідомив представник української військової розвідки Андрій Юсов в ефірі “УП. Live“.

Юсов також додав, що ударні БПЛА “могли бути запущені з території Росії, але це не точно”.

Нагадаю, росіяни завдали удару бомбами по Оріхову Запорізької області, влучили по багатоквартирному будинку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE