Politerno > Україна і світ > Суд відправив Мазепу під варту, зменшивши заставу удвічі

Суд відправив Мазепу під варту, зменшивши заставу удвічі

  • 19 Січня, 2024
  • 310 Переглядів
  • 0

Печерський районний суд 19 січня за клопотанням Офісу генпрокурора обрав запобіжний захід інвестбанкіру, засновнику Concorde Capital Ігорю Мазепі у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 349 мільйонів гривень.

Про це ЕП повідомила речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець.

"За клопотанням Офісу генпрокурора підозрюваного взято під варту з альтернативою внесення застави у сумі 349 мільйонів", – сказала вона.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання прокурорів, які просили 700 мільйонів застави.

Державне бюро розслідувань затримало 18 січня українського бізнесмена, засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу під час проходження україно-польського кордону.

Зранку 19 січня в ДБР підтвердили затримання Мазепи. ДБР затримало бізнесмена Ігоря Мазепу у справі незаконної приватизації земельних ділянок на Київщині - у матеріалах справи Мазепа вказаний "замовником заволодіння ділянками".

Також стало відомо, що прокуратура клопоче про заставу бізнесмену, засновнику інвесткомпанії Concorde Capital Ігорю Мазепі у розмірі 700 млн грн, а його брату Юрію - 500 млн грн.

Нагадаємо, Національний авіаційний університет та Національний університет ім. Тараса Шевченка 29 грудня 2023 року уклали з Міноборони угоди на харчування курсантів у своїх їдальнях за цінами, які значно перевищують ціни решти постачальників харчів для Міноборони.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE