Politerno > Україна і світ > Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах, багато порушень, – Умєров

Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах, багато порушень, – Умєров

  • 29 Січня, 2024
  • 365 Переглядів
  • 0

Міноборони з правоохоронцями проводять незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах і фіксують багато порушень, також проводяться незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах.

Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров у Facebook.

“Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень.

Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки. Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу. Продовжуємо далі, будуть ще новини”, – зазначив Умеров.

Також Умєров повідомив, що команда міністерства продовжує незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах.

“Виявили недопоставку продовольства на понад 50 млн грн. Фіксуємо порушення, по кожному випадку окремо розбираємось. За результатами попередньої поїздки минулого тижня, Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомляє, що будь-які заяви окремих фігурантів справи Ніколова, які представлялися нібито співробітниками української спецслужби або зазначали про “співпрацю” з нею, є свідомою маніпуляцією.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE