Politerno > Україна і світ > У посланні Путіна до Федеральних зборів присутній страх перед можливою гонкою озброєнь із Заходом

У посланні Путіна до Федеральних зборів присутній страх перед можливою гонкою озброєнь із Заходом

  • 1 Березня, 2024
  • 448 Переглядів
  • 0

У посланні президента Росії Владіміра Путіна до Федеральних зборів 29 лютого відчувався страх перед можливою гонкою озброєнь із Заходом.

Пр це пише експерт ZN.UA з міжнародної політики Володимир Кравченко у статті «Про що сказав і умовчав Путін у своєму щорічному зверненні до Федеральних зборів».  

«Він хотів би уникнути [цієї гонки], оскільки пам’ятає, чим це закінчилося для СРСР за часів холодної війни», – йдеться у статті.

Але на словах Путін продовжує лякати ядерною зброєю середньостатистичних мешканців західних країн. 

У своєму виступі президент країни-агресора наголосив, що «безпосередня участь сил НАТО у війні на території України веде до ядерної війни» і що Росія «має зброю, яка може вражати цілі на території західних держав», а також підкреслив, що робота над новими озброєннями в Росії триває й «незабаром про них почують». Нагадав про завершення випробувань «Буревісника» та «Посейдона», а також застосування в Україні «Циркону» й «Кинджала». 

Агресор також в’їдливо зазначив, що війна з Україною – «це не мультики», і на Заході «вже забули, що таке війна».

Розгорнутий аналіз того, що сказав Путін у посланні до Федеральних зборів, читайте статті Володимира Кравченка за посиланням на початку цього тексту.

Як повідомлялося, американський пропагандист Такер Карлсон у підкасті журналіста Лекса Фрідмана назвав заяви президента Росії Володимира Путіна про Україну «найбільшою дурістю», яку він колись чув.

Нагадаємо, журналісти Bihus.Info виявили декілька нещодавно придбаних дорогих квартир в Києві, у яких проживають народні депутати: Ігор Кісільов та Володимир Крейденко обживають нові помешкання, які не вказані в їхніх деклараціях за 2022 рік.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE