Politerno > Україна і світ > Путін озвучив потенційні проблеми через просування російських добровольців углиб Росії

Путін озвучив потенційні проблеми через просування російських добровольців углиб Росії

  • 13 Березня, 2024
  • 350 Переглядів
  • 0

Російський диктатор Володимир Путін вперше прокоментував події у Бєлгородській та Курській областях, а також прорив російських добровольців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю Путіна телекомпанії “Росія 1” та “РИА Новости”.

“Пояснення дуже просте. Все це відбувається на тлі невдач на лінії зіткнення, на лінії фронту. Жодної з цілей, які вони ставили перед собою минулого року, вони не досягли”, – заявив Путін.

При цьому диктатор стверджує, що нібито головна мета рейду полягає у тому, що “якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то бодай якось завадити нормальному процесу волевиявлення громадян”.

Також Путін нафантазував ніби намір “отримати козир” для обміну територіями на ймовірних переговорах.

“Але третє – якщо хоч щось вийде, отримати якийсь шанс, якийсь аргумент, якийсь козир у можливому майбутньому переговорному процесі: ну ми вам повернемо, а ви нам поверніть це”, – сказав він.

Варто зазначити, що російський диктатор звинувачує Україну у подіях на території Бєлгородської та Курської області, і не вказує, що кордон прорвали бійці добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, вчора, 12 березня, “Російський добровольчий корпус” спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях.

Крім того, росіяни поскаржаться на атаки дронів другу ніч поспіль. Так, сьогодні російське Міноборони заявило, що вночі було збито аж 58 дронів. Але при цьому у Рязані спалахнула потужна пожежа на нафтопереробному заводі.

Читайте також: США надають пакет військової допомоги Україні на $300 млн

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE