Politerno > Україна і світ > Трамп не виключив причетність Путіна до смерті Навального

Трамп не виключив причетність Путіна до смерті Навального

  • 18 Березня, 2024
  • 220 Переглядів
  • 0

Один з головних претендентів на посаду президента США Дональд Трамп припустив, що лідер РФ Володимир Путін може бути причетний до смерті опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Politico.

В інтерв’ю Fox News на питання про те, чи несе Путін відповідальність за смерть Навального, він відповів: “Не знаю, але, можливо… я маю на увазі, що можливо… ймовірно, я не знаю”.

“Він молода людина, тому статистично він жив би ще довго… тому сталося щось незвичайне”, – додав Трамп.

У тому ж інтерв’ю експрезидент США та майбутній кандидат в президенти США від республіканців ухильно відповів на запитання, чи продовжить він допомагати Україні зброєю, або дозволить Путіну окупувати частину або всю Україну, якщо його знову оберуть президентом.

“Я сподіваюся, що до цього не дійде”, – сказав Трамп, знову заявивши, що війна “ніколи б не сталася” за його президентства.

Як відомо, Федеральна служба виконання покарань повідомила вдень 16 лютого про смерть Навального у виправній колонії №3 Ямало-Ненецького автономного округу РФ. У європейських країнах відповідальність за це поклали на російську владу та особисто Путіна.

Дональд Трамп прокоментував смерть російського опозиціонера Олексія Навального через чотири дні, пов’язавши смерть Навального з проблемами у США.

В Росії відбулися найбільш маніпульовані за останні 30 “вибори”. Вони не були ані вільними, ані чесними, пише австрійське видання Die Presse у матеріалі “88 відсотків за Путіна: десятки тисяч росіян завадили фіктивним виборам”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE