Politerno > Україна і світ > Звільнення Брагінського є хорошим прикладом для ОП та “слуг народу”, які не звільняють хабарників після гучніших скандалів

Звільнення Брагінського є хорошим прикладом для ОП та “слуг народу”, які не звільняють хабарників після гучніших скандалів

  • 21 Березня, 2024
  • 330 Переглядів
  • 0

Хорошим прикладом для Офісу президента є реакція мера Києва Віталія Кличка, який за дві години після розслідування Бігус.інфо зняв з посади директора Київського метрополітену Віктора Брагінського.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов. Наводимо повний текст його допису:

“Після оприлюднення сюжету Бігус.інфо про майнові статки родини директора Київського метрополітену Віктора Брагінського, мер Києва Віталій Кличко за дві години зняв Брагінського з посади. Хороший приклад для офісу президента та Слуг народу, які не звільняють хабарників та корупціонерів навіть після скандалів з стовісотковими доказами.

Цікаво, чи насмілиться Кличко заборонити доступ до владних кабінетів київської влади Деніса Комарницького – “рішали”, який був пов’язаний з Брагінським. Цікаво, що члени угруповання Черновецького – Комарницький, Довгий, Столар, продовжують активно впливати та будувати свій бізнес на торгівлі владними рішеннями, отримуючи свій інтерес як посередники між Кличко та Єрмаком та Зеленським.

Комарницький пов’язаний з офісом президента через Миколу Тищенко, з яким вони спільно лобіюють свої інтереси, і, судячи з аудіозаписів у медіа, підтримку цому дуету надає сам голова офісу президента Андрій Єрмак. Кличко розповідав як Комарницький приходив до нього вирішувати питання разом з Тищменко, і роповідав, що начальника департаемнту благоустрою Києва його попрохав призначити особисто Єрмак.

Якого, звичайно, Зеленський не зніме після будь-яких сюжетів, як свідка таємних перемовин з РФ, Омана, “всеосяжного перемир’я” і так далі”.


Як повідомлялося, КП “Київський метрополітен” укладало контракти на сотні мільйонів гривень з компаніями, повʼязаними із людьми з оточення ексдиректора столичного метро Віктора Брагінського. Мер Києва Віталій Кличко закликав передати дані правоохоронцям.

Нагадаємо, атаки на Бєлгород змушують росіян переміщувати військових з українського фронту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE