Politerno > Україна і світ > Розвідка Британії очікує зростання російських втрат через їхні атаки

Розвідка Британії очікує зростання російських втрат через їхні атаки

  • 4 Травня, 2024
  • 178 Переглядів
  • 0

Розвідка Великої Британії передбачає збільшення втрат РФ в найближчі два місяці через наступальні операції.

Про це йдеться в огляді Міноборони Британії від 4 травня, передає “Європейська правда“.

У відомстві зазначають, що у квітні 2024 року середня щоденна кількість російських втрат (вбитими і пораненими) знаходилась на рівні 899.

“Ймовірно, що рівень втрат Росії знову збільшиться протягом наступних двох місяців, оскільки вони поновлюють наступальні операції у східній Україні. Це слідує за незначним зниженням темпу операцій протягом останніх двох місяців після падіння Авдіївки”, – йдеться в огляді.

Як зазначає британська розвідка, загальне число російських втрат з початку вторгнення складає понад 465 тисяч.

У відомстві стверджують, що Росія адаптувала свою армію до виснажливого типу ведення війни, який більше покладається на кількість, а не якість.

“Це покладання на кількість майже напевно продовжуватиметься протягом війни і матиме довготривалі наслідки для російської армії”, – йдеться в огляді.

За оцінками британських відомств, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила в Україні вбитими й пораненими близько 450 тисяч особового складу та понад 10000 одиниць бронетехніки.  

Нагадаємо, Росія попри санкції досі імпортує для своїх винищувачів понад 2 000 компонентів, які виготовляють 200 компаній з 22 країн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE