Politerno > Блоги > Редактор Politerno > Надал Vs Головко. Мер атакує через свої ЗМІ, Михайло поки що тримає удар

Надал Vs Головко. Мер атакує через свої ЗМІ, Михайло поки що тримає удар

Те, що ми спостерігаємо в облраді, це така собі розв’язка давньої неприязні двох свободівців – Надала та Головка. Ні, звісно ж, в першу чергу причина цих дивних гойдалок у кримінальній справі. Михайло сам попався. І так, громаду області справедливо обурює поведінка Головка – він мав би скласти повноваження на час слідства. Без усього цього сорому.

Але ж як себе веде Надал! Особисто він мовчить, а от його ЗМІ…..! Найбільше тему кримінальної справи щодо чиновників ОДА та Головка юзають медіа та окремі журналісти з орбіти саме міського голови. Після демаршу Мар’яни Головко та Ольги Шахін під час голосування по гімназії – Надал дав вказівку гатити по однопартійцю щосили. Кажуть, пробує й вплинути на певні фракції облради. У нього хороші стосунки з Трушем, його послухає “Батьківщина” Степана Горуца, хоч які б теплі відносини не були у базарників і з самим Головком. Все ж з мером їм вирішувати бізнесові питання, а не з головою облради.

Але Михайло поки що тримає удар. Тримає слабо, перебуваючи у нокдауні, ледь тримаючись на ногах. Звісно, спостерігати за його муками смішно. Він хоче довести Надалу, що має стержень. Але відмінність між ними у тому, що Надала поки що на криміналі не ловили. Вчись Міша! Але ключове у попередньому реченні – поки що! Інша справа, якщо таки зловлять – ох, як відіграється Головко! І громада реагуватиме значно радикальніше – дуже багатьом диктатор міста перейшов дорогу.

Андрій Щесняк

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE