Politerno > Блоги > Олександр Башта > Нам потрібно дивитись не на страждання політика, а на непродажність людини та її ідеологічний світогляд

Нам потрібно дивитись не на страждання політика, а на непродажність людини та її ідеологічний світогляд

У нас є проблема, я би сказав навіть – головна проблема, через яку ми вже 25 років ніяк не можемо обирати до влади тих, хто би міг реально змінювати наш еволюційний поступ до реальної державної незалежності та заможності нашого життя.

Якщо нам не подобаються ті діячі, яких обрала більшість, то на наступних виборах ми чомусь в більшості своїй голосуємо за тих, хто “постраждав” від влади.
От Луценко в тюрмі два роки страждав, а тепер весь в шоколаді, Т. Чорновол теж постраждала на шляху до своїх грошей і вона їх знайшла, пан порошенко теж ніби то страждав на тракторі … а тепер вже страждає і пан Садовий …

А нам потрібно дивитись не стільки на страждання політика, а більше на непродажність людини та на її ідеологічний світогляд, це саме головне. І у нас ще поки є політики, які вже тривалий час доказують свою непродажність.

От від них і потрібно планувати відродження України. Політик це як фундамент споруди під назвою держава. Непродажний, мужній, розумний політик – тоді і міцний фундамент буде. Продажний, хитрий, жадібний політик – це фундамент, який розвалиться при першому потрясінні. Шукайте непродажного, мудрого політика і організовуйтесь навколо нього.

Все інше від лукавого, який неодноразово оволодівав головами щирих, але таких недалекоглядних людей, що живуть на території держави Україна.

Олександр Башта

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE