Politerno > Блоги > Ігор Василів > Обіцяного три роки чекають. Ми чекаємо вже 25. І, бачу, так і не дочекаємось

Обіцяного три роки чекають. Ми чекаємо вже 25. І, бачу, так і не дочекаємось

Я говорю про спортмайданчик, що на вул. Київській – між будинками 4,4а,8, 10 і Лепкого, 14. Тільки вибори грядуть – спорт-наше фсьо, здоров’я майбутніх поколінь – пріоритет. Вибори пройшли, і не одні. Все? По спорту?

Чиновники різних рівнів та кандидати в депутати (серед яких чимало діючих) обіцяли облаштувати цей спортмайданчик штучним покриттям. Навіть вирівняли землю під площадку, на чисельні прохання мешканців та ініціативної групи провели світло. Горить. Але що освітлює? Землю?
З ініціативи людей минулоріч там залили каток, провели власними силами дворове свято зими. А далі що? Скажу вам – земля і болото.
Ми усвідомлюємо, що спортмайданчика зі штучним покриттям нам не дочекатись. Доки чекали – не одне покоління дітей вже виросло. До речі, це ЄДИНЕ місце, де діти мінімум з 5 будинків мають можливість поганяти у футбол, хокей. А не сидіти в планшетах, чи лазити по підвалах.
Розуміючи, що від чиновників ми добра не дочекаємось, готові власними силами змайструвати там ворота, посіяти траву і доглядати за територією. В тому числі і поливати ту траву. Нам потрібна допомога: треба огородити цю ділянку (Галина Гевко, може ви посприяєте?), і облаштувати пристрої, аби траву можна було полити.
Нагадую: це єдине місце для занять спортом для кількох дворів! Доки ви, чиновники і депутати, і далі вішаєте лапшу та все обіцяєте,нашим дітям ніде займатись спортом!
Агов, депутати – Ігор Турський і Любомир Балук (діти ваших виборців теж тільки там мають можливість пограти у футбол) – що скажете? Чи можемо ми розраховувати на вашу допомогу?

Микола Круть – а ви що скажете?

ергій Надал, ви, коли робили об’їзд прилеглих територій, також обіцяли посприяти. Тож чекаємо на обіцяне і дуже сподіваємось, що наші діти таки матимуть, де займатись спортом. Пропонуємо всім причетним у будь-який зручний для вас день і час зустрітись та вирішити нагальні питання щодо спортмайданчику на Київській. https://goo.gl/images/CkmnM8.

Ігор Василів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE