Politerno > Блоги > Тернопільщина > Нові кадрові зміни або “Арсен в овечій шкурі”

Нові кадрові зміни або “Арсен в овечій шкурі”

Арсен Марчишак та Ігор Сопель

Я жителька міста Чорткова, родом із Чортківського району, де проживають мої батьки.

Мені не байдужі зміни, що відбуваються в нас – від них залежать чи Чортківський район розвиватиметься, чи приходитиме в занепад.

Нещодавно, 21 травня 2020 року, указом президента на посаду голови Чортківської районної державної адміністрації Тернопільської області було призначено МАРЧИШАКА Арсена Романовича, який у 2014 році та до недавно перебував у політичній партії «ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ» де балотувався до Верховної Рада 8-го скликання.

Перед виборами президента України 2019 року Марчишак Арсен Романович спільно з братом Романом Марчишаком приймали активну участь у підтримці Порошенка та активно у «фейсбуці» паплюжили діючого президента Зеленського.

 
 
 

Незважаючи на це все президент України Володимир Зеленський  все ж таки призначив МАРЧИШАКА Арсена Романовича на посаду голови Чортківської районної державної адміністрації Тернопільської області.

Це нагадує уривок з кіно фільму «весілля в Малинівці» «знову влада змінюється» і один з героїв перекручує шапку.

В даній ситуації напрошується питання чи у діючій владі такий кадровий голод, що беруть на посади кого попало навіть із тих хто був активно проти до влади «Зелених», чи просто не проводиться перевірка при призначення на посаду.

Олена Веселовська

Читайте також: “Стара мрія” Ігоря Сопеля: оточення втікача-олігарха посяде владні крісла у Тернопільській ОДА

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE