Politerno > Блоги > Микола Сліпченко > У Тернополі презентували суспільну ініціативу “Батьківська платформа” (Фото – Відео)

У Тернополі презентували суспільну ініціативу “Батьківська платформа” (Фото – Відео)

Ми живемо в епоху трансформацій, викликів та боротьби. «Життя уже ніколи не буде таким як раніше…» – цей вираз ми все частіше чуємо звідусіль, він оточує звідусіль, затягуючи в непроглядний туман наше «завтра».

Covid19, кризові явища в економіці та політиці, трудова міграція, злидні, беззаконня, деградація суспільства, втрата якорів та реперних точок… У вічній боротьбі ми забуваємо про справжні цінності – батьківство, сім’ю, родство. Забуваємо, кому належить майбутнє, забуваємо що центром всього є наші Діти.

Ми вирішили об’єднати зусилля людей доброї волі – громадських діячів, духовенство, підприємців, експертів, представників ЗМІ навколо суспільної ініціативи «Батьківська платформа».  Надіємося, що ця «платформа» стане добрим ґрунтом для розвитку існуючих проєктів  та створення нових. Ми виділили понад 10 напрямків, що охоплюють дитяче здоров’я та профілактику хвороб, освіту та професійну орієнтацію, безпеку, «соціальне» сирітство, адаптацію дитини до дорослого життя, дозвілля, інклюзію та формування здорового суспільства.

Що насправді потрібно батькам?  Щоб у наших дітей було трішки більше щастя, ніж у нас…

#БатьківськаПлатформа

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE