Politerno > Блоги > Олена Макогон (Фріман) > Суд відхилив апеляцію забудовника “Березолю” – містобудівні умови та обмеження скасовано

Суд відхилив апеляцію забудовника “Березолю” – містобудівні умови та обмеження скасовано

Вчора 11.02.2020р. у Львові відбулося засідання Восьмого апеляційного адміністративного суду за позовом ПП “Еверест-Тер” (це та фірма , що є інвестором будівництва так званого культурно-мистецького центру) про скасування постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 30 жовтня 2019р., яке скасувало містобудівні умови та обмеження на будівництво цього об”єкту.

Апеляційний суд не задовільнив позов ПП “Еверест-Тер” та відновив рішення апеляційного суду від 30 жовтня 2019р. у справі №500/2308/18. На сьогоднішній день містобудівні умови та обмеження на будівництьво “Культурно-мистецьного центру з підземним паркінгом та багатоквартирним житловим будинком скасовані.

Просимо відділ державно-архітектурного контролю ТМР відреагувати на цей факт та скасувати декларацію на початок будівельних робіт враховуючи те, що вже пройшли навідь 45 днів, на протязі яких ви приймали рішення, яке мали прийняти автоматично після постанови суда, яке вступило в законну силу з моменту його огодошення.

А людей ще раз просимо не купувати квартири в цьогму будинку і не створювати собі проблем.

Також просимо Управління ДАБІ у Тернопільській області діяти згідно Закону у даній ситуації і не створювати собі проблем.

Elena Freeman

Читайте також: Місто Задзеркалля. Підлеглі Сергія Надала не помітили рішення суду по “Березолю”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE