Politerno > Блоги > Тарас Білан > Тернопільські набережні – власність тернопільських “князьків”…

Тернопільські набережні – власність тернопільських “князьків”…

Тернопільські набережні – власність тернопільських «князьків»…

Або, чи є міський голова Тернополя ефективним менеджером Тернопільської громади, і за що ми платимо зарплату міському прокуророві Марцуну?

В 2018 – 2019 році ГО «Тернопільські підсумки» неодноразово звертались до міського голови, і в прокуратуру із вимогою зупинити забудову набережних Тернопільського озера та прибрати всі незаконно встановлені об’єкти.

Та мир із місцевими «князьками», такими, як родина Заставних (екс – депутат Верховної ради), громадянин Френдій (людина , яка надає приміщення в Центрі Тернополя Російському Збербанку) та іншими є набагато важливіше для градоначальника, патріота у вишиванці від партії Свобода – пана Надала, ніж захист інтересів звичайних , пересічних громадян.

21.02.2020р. вступив у силу Закон підписаний президентом України О. Зеленським «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування».

Згідно його положень забороняється обмеження права загального водокористування, забезпечується безперешкодний і безоплатний доступ до узбережжя річок, водойм та островів для загального водокористування і посилюється відповідальність за будь-яке обмеження такого доступу.

Закон в силу вступив. Але і вілли «князьків» вступатись не збираються…

Логічно було б, прокурору м. Тернополя Марцуну М.І. відкрити кримінальне провадження…

Або генеральному прокурору України логічно було б поміняти міського прокурора часів Порошенка?

А то Закон – є. А контролювати дотримання законності – нікому…

Голова ГО «Тернопіільські підсумки» Білан Тарас

P.S. На фото вілли «князьків». Набережна Тернопільського озера. Поряд із «Дальнім пляжем»… Скоро все озеро приватизують…

Тарас Білан

Читайте також: Хто кого: Слуга народу – Свободу, чи свободівський мер Надал – президента Зеленського?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE