Politerno > Блоги > Василь Облещук > Влада вдається до нових провокацій

Влада вдається до нових провокацій

На місцевому інтернет-сайті – «Тernopol Travel» продовжується публікація поіменних списків членів ДВК та спостерігачів від ВО «Батьківщина» в Тернопільській області. Зокрема, 20 березня поточного року виставлено в інтернет списки по Козівському районі.

Початком цієї ганебної провокації став виступ 6 березня 2019 року на прес-конференції керівника обласної територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», народного депутата України Юрика Т.З., який оприлюднив конфіденційну інформацію у вигляді відомостей про осіб, які є членами ВО «Батьківщина» без згоди вищевказаних громадян.

Однак, публікація списків від 20 березня уже змінила свій заголовок, – якщо раніше писали про «списки людей, які продали свій голос», то після того, як обласна партійна організація ВО «Батьківщина» звернулася до Державного бюро розслідувань та прокуратуру Тернопільської області з вимогою розслідувати протиправну діяльність Юрика Т.З. та відкриття кримінального провадження, то тепер написали просто «списки членів «виборчої піраміди»… Отже, ми перемогли: «порохоботи» побоялися покарання!

Разом з цим, у передостанній тиждень, в стані агонії, влада вдається до відвертих погроз членам ОВК-ДВК від «Батьківщини». Зокрема, із використанням SIP-телефонії (віртуальних телефонних номерів, зареєстрованих в Німеччині +496040286519, +496005352614,+496005863429,+496908742241) невідомі особи дзвонять на мобільні телефони членів ОВК-ДВК від ВО «Батьківщина» та в короткій, записаній на автовідповідач розмові, категорично застерігають від участі у виборах в якості члена виборчої комісії та голосуванні за Ю.Тимошенко.

Тому, звертаємося до виборців та членів ДВК від партії ВО «Батьківщина», які потрапили в оприлюднені на прес-конференції народним депутатом України Юриком Т.З. поіменні списки членів партійних структур, а також до прихильників партії ВО «Батьківщина», установчі дані яких опубліковані на інтернет сайті «Тернопіль травел», що контролюється керуючим справами Тернопільської обласної ради І.Бабійчуком із закликом не піддаватися провокаціям та залякуванням!

Читайте також: Чи можна на брехні виграти вибори?

А також попереджаємо керівництво Тернопільської територіальної організації БПП «Солідарність», що у випадку продовження опублікування списків, ми залишаємо за собою право вжити адекватних заходів – почнемо публікувати в Інтернеті списки агітаторів та членів ОВК-ДВК від кандидата в Президента П.Порошенко.

З усіх питань щодо незаконності та порушення прав на особисте життя радимо Вам, шановні прихильники «Батьківщини» звертатися до організаторів цієї ганебної провокації, а саме до керівника обласного виборчого штабу БПП Юрика Т.З. за телефоном (098) 976 05 24.

Також, радимо його шукати в Тернопільській територіальній організації Блоку Петра Порошенка, за адресою вул. О.Кульчицької 2А, 1-50, телефон (098) 273-83-38.( http://ternopil.solydarnist.org/?page_id=17&lang=ru)

Для того щоб знайти керуючого справами Тернопільської обласної ради І.Бабійчука необхідно завітати в приміщення Тернопільської обласної ради за адресою вул. Грушевського, 8, 6 поверх. Щоб задати питання в телефонному режимі телефонуйте на робочий номер телефону (0352)52-20-56.

Окрім того, при зустрічі з Бабійчуком Іваном Геннадійовичем поцікавтесь в нього, яке моральне право в нього є займати державні посади після того, як тривалий час перебував у складі «Партії регіонів»?

(http://ovid.com.ua/ternopilskyj-medvechuk-namahajetsya-keruvaty-oblastyu-foto-video/)

Просимо всіх заспокоїтися. Ми маємо вистояти! Ми сильні! Нас не залякати! Про подібні факти погроз нашим членам ДВК, або інші способи тиску, інформуйте обласний виборчий штаб ВО «Батьківщини» невідкладно за номером (067)9302032: заступник голови- керівник регіонального сектору безпеки та контролю Облещук Василь Корнелійович.

Слава України!!!

Читайте від автора: Розвінчання чергового “міфу” команди Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE