Politerno > Тернопільщина > Жителям краю радять без необхідності не подорожувати

Жителям краю радять без необхідності не подорожувати

  • 7 Лютого, 2017
  • 1562 Переглядів
  • 0

Автомобільні шляхи області замітає снігом. Дорожники ледь встигають розчищати їх. Однак, якщо хуртовина не вщухне, у нічну пору можливе утворення заметів. Відтак жителям краю радять без необхідності не подорожувати.
У службі автомобільних доріг краю запевняють: автошляхи функціонуватимуть за будь-яких умов. До розчищення залучають техніку Облавтодору та приватних підприємств.
«Ми готові до роботи за будь-яких умов. Нещодавно на автошляхи виїхали грейдери. Вони працюють у тих районах, де найбільше засипає снігом. До обслуговування доріг щодня залучаємо від сорока до шестидесяти одиниць дорожньої техніки. У зв’язку із штормовим попередженням, служба працюватиме у посиленому режимі. Також є прохання до водіїв приватного транспорту – без необхідності на дорогу не виїжджати. Оскільки через перепади температури повітря на дорогах постійно утворюється ожеледиця. Відтак рух автомобілів може зумовлювати небезпеку», – повідомляють у службі автомобільних доріг краю.
Також водіїв краю просять дотримуватися безпечної відстані між автомобілями. Оскільки під час ожеледиці ймовірність ДТП зростає в рази.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE