Politerno > Україна і світ > Розглядається можливість прийняття постанови про недовіру діючому складу НКРЕКУ

Розглядається можливість прийняття постанови про недовіру діючому складу НКРЕКУ

  • 11 Лютого, 2017
  • 1642 Переглядів
  • 0

Народні депутати розглядають можливість прийняти постанову про недовіру діючому складу Нацкомісії регулювання ринку електроенергії і комунальних послуг (НКРЕКУ) через підвищення тарифів на підключення до електромереж.

Про це народний депутат від фракції “Блок Петра Порошенка” Олександр Домбровський повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Депутат розкритикував прийняту напередодні НКРЕКУ рішення про встановлення тарифів на підключення до електромереж. “Серед народних депутатів почалося обговорення постанови про політичну недовіру всьому діючому складу НКРЕКУ і про законодавчу заборону … всім чинним членам регулятора брати участь в новому конкурсі, згідно з новим законом, який вступив в силу”, – заявив Домбровський.

Як повідомив депутат від “Самопомочі” Лев Підлісецький, в зв’язку з рішенням НКРЕКУ профільний коміетет Верховної Ради також відкладе підготовку до другого читання закону про ринок електроенергії.
“У зв’язку з довільним рішенням НКРЕКУ з приводу підняття вартості приєднання до електромереж і подальшими планами введення стимулюючого тарифоутворення на основі такого ж підходу, Комітет палива і енергетики ВРУ бачить можливим обговорювати законопроект про ринок електроенергії № 4493 до другого читання і переносить його розгляд з 8 лютого на подальший термін.”.

Підтримує “вимогу депутатів, які усвідомили, нарешті, дурість того, що вони там наприймали” і Олексій Кучеренко, міністр з питань житлово-комунального господарства України в другому уряді Юлії Тимошенко.
“З іншого боку, в відповідність до прийнятого ними Законом, повний контроль за Комісією залишається у Президента. І заміна Вовки на Вовку-штрих нічого не змінить.
Доля цього Закону є повним підтвердження порочності “грантожерства” в Україні, короткозорості заокеанських донорських організацій та законодавчої імпотенції нинішнього складу ВР. Тому, не питаєте, навіщо їх міняти! NB. Злочинна діяльність керівництва НКРЕКУ повинна обов’язково закінчитися показовим покаранням. Інакше, в цій країні буде цей нескінченний кошмар!”.

Я поддерживаю требование депутатов, осознавших, наконец, глупость того, что они там напринимали.С другой стороны, в соо…

Опубліковано Alexey Kucherenko 11 лютого 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE