Politerno > Україна і світ > Законопроет “Батьківщини” про відставку Гройсмана зник з сайту

Законопроет “Батьківщини” про відставку Гройсмана зник з сайту

  • 11 Лютого, 2017
  • 2016 Переглядів
  • 0

Зареєстрований в п’ятницю вдень групою народних депутатів у Верховній Раді проект постанови про відставку Володимира Гройсмана з поста прем’єр-міністра України станом на вечір зник з сайту парламенту, повідомляє “Inforesist”.

В опублікованій на сайті Верховної Ради України інформації про внесення «Проекту постанови про відставку прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б.» (№6076) авторства 11 нардепів від фракції «Батьківщина», в тому числі її лідера Юлії Тимошенко, а також позафракційного нардепа дмитра Добродомова станом на 17.00 говорилося, що він «переданий на розгляд керівництва». Текст проекту постанови, а також будь-які супровідні документи до нього на той час були відсутні.

Разом з тим, через деякий час назву проекту постанови №6076 було змінено на «Проект постанови», додаткова опублікована раніше інформація (ініціатори, профільний та інші комітети) була прибрана. У графі проходження проекту постанови також була прибрана інформація про передачу його на розгляд керівництва та значилося, що він «отриманий Верховною Радою» (попередній етап проходження документа).

Станом на 19.00 п’ятниці при спробі оновити сторінку з проектом постанови вказується, що «Законопроект не знайдений!».

У той же час, при повторному заході на сайт Верховної Ради під №6076 значиться інша законодавча ініціатива – «Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати».

При цьому в партії «Батьківщина» заявили, що «вимагають роз’яснень від апарату Верховної Ради і повернення проекту постанови на офіційний сайт парламенту».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE