Politerno > Тернопільщина > Городницька сільська рада проголосувала проти побудови каскаду на Дністрі – ОНОВЛЕНО

Городницька сільська рада проголосувала проти побудови каскаду на Дністрі – ОНОВЛЕНО

  • 12 Лютого, 2017
  • 1576 Переглядів
  • 0

Городницька сільська рада проголосувала проти побудови каскаду на Дністрі

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Борис Гора, котрий опікається питанням cкандального будівництва каскаду ГЕС на Дністрі.

Борис посилається на публікацію Василя Ханаса у Facebook та пише про присутність Олександра Башти на засіданні ради.

 

Не бути ГЕСам на Дністрі!Городниця – молодці! ще одна громада категорично проти!Бачу там і Олександр Башта був, Volodymyr Khanas – дякую!Може хтось з вас прокоментує?

Опубліковано Борисом Горою 10 лютого 2017 р.

Газета “Край” на своїй сторінці у Facebook повідомила, що 10 лютого відбулася сесія Городницької сільської ради, на якій були присутні депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта, експерт Академії спроможності громад Володимир Ханас, Василь Ханас від «Руху нових сил», головний редактор газети «Край» Ігор Терлецький, сільський голова Котиківки Іван Вережак і депутат Копачинської сільської ради Іван Паламарчук.

“Городницькі депутати першими в районі одноголосно заборонили погодження будівництва ГЕС на території Городницької сільської ради, а також звернулися до районної та сільських рад району із проханням підтримати це рішення. На відео – проект рішення зачитує сільський голова Дмитро Коломийчук. Наступного тижня, як запевнив Іван Вережак, Городницю підтримає Котиківка”, – повідомляється в публікації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE