Politerno > Тернопільщина > Андрій Шкула повідомив про можливу провокацію з боку влади та маніпуляцію АТОвцями

Андрій Шкула повідомив про можливу провокацію з боку влади та маніпуляцію АТОвцями

  • 16 Лютого, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

На своїй сторінці у Facebook депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула повідомив про можливу провокацію з боку влади та маніпуляцію АТОвцями!

Зокрема, Андрій Шкула пише:

Прошу РЕПОСТ!
Є інформація про можливий тиск на депутатів міської ради в сесійній залі 24 лютого. Мова про тиск на обранців, які проти голосування за зміни до Генплану Тернополя. Ці зміни, нагадаю, узаконюють оборудки минулих років та спровокують будівельний апокаліпсис в місті.
Так ось: учасникам АТО доносять думку, що без змін Генерального плану міста не можливо змінити межі Тернополя. А змінюють межі, ніби то, саме для того щоб знайти землю бійцям. Нашим захисникам нав’язують думку, що мають прийти і змусити депутатів. Маніпуляція!
Хочу поінформувати, що прийняти питання зміни межі міста ми можемо БЕЗ ЗМІН в Генплані. Адже ми маємо діючий Генплан, який дійсно включає територію за межами сучасної адміністративної лінії.
Прошу про РЕПОСТ. Не піддавайтесь маніпуляції і проінформуйте знайомих учасників АТО аби не стали жертвою чорних психотропних політтехнологів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE