Politerno > Тернопільщина > БПП зареєстрував найбільшу кількість нерухомого майна в області – 17 офісів

БПП зареєстрував найбільшу кількість нерухомого майна в області – 17 офісів

  • 16 Лютого, 2017
  • 1591 Переглядів
  • 0

Рух «Чесно» започаткував проект «Золото партій», в якому досліджує, яким майном та ресурсами володіють та чи інша політична сила.

Про це пише “Репортер”.

Фінансове становище партій оцінюють за наявністю нерухомого та рухомого майна, коштів на рахунках, фінансових зобов’язань та нематеріальних активів.

Наразі активісти “Чесно” опублікували дані стосовно шести партій. Варто зазначити, що Блок Петра Порошенка зареєстрував фактично найбільшу кількість нерухомого майна. Лише у Тернопільській області зазначено 17 офісів. Найбільший з них у Тернополі на вул. Сагайдачного. Його загальна площа, як зазначається у довідці, понад 100 кв. м.. Приміщення надається в оренду будівельною компанією «Креатор-буд». Зазначається, що у видатках партії витрати на оренду офісу, який надає забудовник, не вказані.

Осередки партій представлені фактично в усіх районних центрах.

Натомість «Самопоміч», «Свобода», «Батьківщина», «Фронт змін» та «РПЛ» не мають зареєстрованої в області нерухомості. Та це не означає, що ці політичні сили – безхатьки. Наявна нерухомість, як правило, або офіційно не зареєстрована, або ж має інший статус, наприклад, приймальні народного депутата чи громадської організації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE