Politerno > Україна і світ > Порошенку нагадали про його позицію щодо блокади 2015 року

Порошенку нагадали про його позицію щодо блокади 2015 року

  • 17 Лютого, 2017
  • 1482 Переглядів
  • 0

У червні 2015 року, тодішній лідер президентської фракції Юрій Луценко виголосив протилежну від сьогоднішньої позицію Петра Порошенка щодо блокади Донбасу.

Про це главі держави нагадали активісти, а нардеп Тарас Пастух написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “24 канал”.

“Війна не закінчилась, мінські угоди не виконуються. І якщо депутати фракції БПП, уряд, генпрокурор сьогодні з якихось причин не підтримують Вас, то ветерани війни та активісти Штабу блокади торгівлі з окупантами втілюють цей мудрий план у життя. Саме час публічно заявити про незмінність своєї позиції. Ви ж “послідовний” політик?” – йдеться у дописі.

Пане Президенте Петро Порошенко, дуже правильні та актуальні слова про підтримку блокади! Війна не закінчилась, мінські угоди не виконуються. І якщо депутати фракції БПП, Уряд, Генпрокурор, сьогодні з якихось причин не підтримують Вас, то ветерани війни та активісти Штаб блокади торгівлі з окупантами втілюють цей мудрий план у життя. Саме час публічно заявити про незмінність своєї позиції! Ви ж "послідовний" політик?Послухайте ще раз цю заяву, яку Юрій Луценко від Вашого імені проголосив з трибуни Верховної Ради 2 червня 2015 року. Ось тут детальніше: http://m.nv.ua/ukraine/events/prezident-podderzhal-blokadu-okkupirovannogo-donbassa-lucenko-51490.html

Опубліковано Тарасом Пастухом 16 лютого 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE